FPF:KLJAGJ22 English II Pre-intermediate - Course Information
KLJAGJ22 English II Pre-intermediate
Faculty of Philosophy and Science in OpavaSummer 2011
- Extent and Intensity
- 0/3/0. 3 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Guaranteed by
- PhDr. Radmila Dluhošová, Ph.D.
Institute of Foreign Languages – Faculty of Philosophy and Science in Opava - Prerequisites (in Czech)
- KLJAGJ21 English I Pre-intermediate || ULGATLJ080 English I Pre-intermediate
- Course Enrolment Limitations
- The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Spa Management and Tourism (programme FPF, B6503GAHOT)
- Course objectives (in Czech)
- Prohloubení a upevnění všech jazykových dovedností, hlubší osvojení mluvnických struktur jazyka. Zdokonalení ústního a písemného projevu s odborným obsahem. Zdokonalení výslovnosti, poslechu a porozumění, schopnosti účastnit se dialogu v rámci dané odborné tématiky. Důraz se klade na adekvátní volbu jazykových prostředků, na širší použití odborného jazyka v různých profesních situacích, na správné vystupování. Současně budou studenti vybaveni znalostí odborné slovní zásoby v oblasti turismu a dopravy.
- Syllabus (in Czech)
- 1. What do you want to do?
2. Tell me! What's it like?
3. Famous couples
4. Do's and don'ts
- 1. What do you want to do?
- Literature
- recommended literature
- Pomocné studijní texty. Odborná terminologie a texty pro anglický jazyk. info
- BALCAR, B. Slovník cestovního ruchu. Domažlice: Resonance, 2001. ISBN 80-902812-0-6. info
- SOARS, J., L. New Headway Pre-intermediate. Oxford: Oxford University Press, 2000. ISBN 0-19-436670-7. info
- BRENDLOVÁ, S. Reálie anglicky mluvících zemí. Plzeň: Fraus, 2000. ISBN 80-85784-87-4. info
- FRONEK, J. Anglicko-český, česko-anglický slovník. Praha: Leda, 1999, 1999. ISBN 80-85927-48-9. info
- KOLEKTIV. Angličtina pro společné stravování a hotelový provoz. Praha: SPN,, 1995. ISBN 80- 85937-18-2. info
- KEANE, L. International Restaurant English. International Hotel English. New York: Prentice Hall, 1992. info
- Language of instruction
- English
- Further comments (probably available only in Czech)
- The course can also be completed outside the examination period.
- Enrolment Statistics (Summer 2011, recent)
- Permalink: https://is.slu.cz/course/fpf/summer2011/KLJAGJ22