OPF:TVASAPSPIC Spinning - Course Information
TVASAPSPIC Spinning
School of Business Administration in KarvinaWinter 2008
- Extent and Intensity
- 0/2/0. 2 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- Mgr. Marek Cvikl (seminar tutor)
PaedDr. Jiří Helešic, Ph.D. (seminar tutor) - Guaranteed by
- Department of Tourism and Leisure Activities – School of Business Administration in Karvina
- Course Enrolment Limitations
- The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- there are 11 fields of study the course is directly associated with, display
- Course objectives (in Czech)
- Seznámit zájemce se základními principy spinning programu. Umožnit sportovat a zlepšovat kondici studentům se zájmem o cyklistiku celoročně. Výuka je vedená ve spolupráci s profesionálními trenéry spinningu. Má charakter kondičního cvičení se zaměřením na aerobní zdatnost a redukci nadváhy.
- Syllabus (in Czech)
- Spinning
Seznámit zájemce se základními principy spinning programu. Umožnit sportovat a zlepšovat kondici studentům se zájmem o cyklistiku celoročně. Výuka je vedená ve spolupráci s profesionálními trenéry spinningu. Má charakter kondičního cvičení se zaměřením na aerobní zdatnost a redukci nadváhy.
1. Vstupní diagnostika, bezpečnost při provádění pohybových aktivit.
2. Technika jízdy na SPINNERu, specifikace jízdy.
3. Pokročilé techniky jízdy, energetické zóny.
4. Speciální treningové jednotky se zaměřením na rozvoj vytrvalosti, redukci hmotnosti, relaxační
program, posílení kardiovaskulárního aparátu.
- Spinning
- Literature
- recommended literature
- HNÍZDIL, J., KIRCHNER, J., NOVOTNÁ, D. Spinning. Praha, 2005. ISBN 80-247-0350-5. info
- Language of instruction
- Czech
- Further comments (probably available only in Czech)
- The course can also be completed outside the examination period.
- Enrolment Statistics (Winter 2008, recent)
- Permalink: https://is.slu.cz/course/opf/winter2008/TVASAPSPIC