CAESAR SALÁT Moravskoslezský kraj Restaurace Místo ano/ne cena Složení 1 Hotel Buly Opava Opava ano "169,-" "listy římského salátu, ančovičkový dresink,krutony, hobliny parmazánu, kuřecí maso" 2 Nová Sladovna Opava ano "179,-" "grilované kuřecí prso, anglická slanina, parmazánové krutony" 3 Slezský Grunt Háj ve Slezsku ne "149,-" "Ale - salát ""Grunt"" - grilované kuřecí kousky, ledový salátek, cherry rajčátka, dijonský dresink, hoblinky parmazánu" 4 Třebovický mlýn Ostrava ano "130,- " "římský salát, kuřecí maso, dresink s ančovičkami, sýr Grana Padano, krutony" 5 Zappas restaurant Havířov ano "179,-" "filírovaný kuřecí plátek, krutony, pancetta" 6 Zámeček Petrovice Petrovice u Karviné ano "225,-" "grilované kuřecí prso, tandoori koření" 7 Skoč do pole Ostrava-Poruba ne 8 Restaurace Ondráš Frýdek-místek ano "135,-" caesar salát se zastřeným vejcem a krutony 9 Dinos restaurant Karviná ano neuvedeno "listy římského salátu, kuřecí prsa, krutony, domácí dresink, parmazán" 10 Zámek Zábřeh Ostrava Zábřeh ano "239,-" """Zámecký caesar salát"" - ledový salát, kuřecí prsa, dressink z ančoviček, slanina, zastřené vejce, sýt gran moravia, krutony, rozpečená bageta" 11 Restaurace na rozcestí Čeladná ano "169,-" "trhaný salát, krutony, parmazán" 12 Restaurace sauna Frýdek-místek ano "195,-" "filírovaný kuřecí prso, slanina" 13 Restaurace Legendário Havířov ano "119,-/159,-" "ančovičkový dresink, krutony, hobliny gran moravia, slaninový chips/kuřecí prso" 14 Hotel a garden U Holubů Čeladná ne 15 Winestone (Hotel Mercure) Ostrava ne 16 Restaurace Alfredo Orlová ano "189,-" caesar s grilovanými kuřecími prsíčky 17 U Feldů Klimkovice ano "179,- " "římský salát s kuřecím masem, bylinkové krutony, parmazán" 18 Café bar - restaurant Arcade Třinec ano "129,-/159,-" "mix listových salátu, pancetta, česnekové krutony, grana padana /+kuřecí maso" 19 Restaurace Praděd Bruntál ano "56,-" neuvedeno 20 Polivar Kopřivnice ano "145,-" "římský salát, bylinkový dresink, krutony, kuřecí maso, pošírované vejce, parmazán" Vypracováno ke dni 28.4.2019 Souhrn: ano…………………………….85% ne………………………………15% Vypracovaly: Karin Kondziolková Barbora Vojtkuláková Klára Vrbková