Název provozovny: Adresa: Kontaktní údaje: Mystery shopping v gastronomických zařízeních Tabulka č. 1 - Hodnocení mystery shoppera Jméno a příjmení MS: HODNOTÍCÍ KRITÉRIA DÍLČÍ HODNOTÍCÍ KRITÉRIA MAX. B. BODY Provozovna 1. Atraktivita místa 1 2. Provozní doba 1 3. Přístup k provozovně 1 4. Viditelné označení provozovny 1 5. Název ve smyslu kategorizace 1 Ceny 6. Srovnatelné s konkurencí 1 7. Adekvátní kvalitě produktu 1 8. Adekvátní prostředí 1 9. Napříč zákaznickým spektrem 1 Prostředí 10. Image - výrazná tvář podniku 1 11. Design a soulad interiéru 1 12. Atmosféra prostředí 1 13. Založení na stolech 1 Jídelní a nápojový lístek 14. Grafické a estetické hledisko 1 15. Originalita nabídky a pestrost 1 16. Nabídka napříč zákaznickým spektrem 1 17. "Charakteristika pokrmů, složení" 1 18. Gastronomický sled - přehlednost 1 Obsluha 19. "Příjemná, komunikativní, vstřícná" 5 20. Jednotný oděv 5 21. Odbornost a osobní prodej 5 22. Ústní nabídka a osobní prodej 5 23. Znalost sortimentu nápojů 5 24. Znalost sortimentu pokrmů 5 Hygiena a čistota 25. Vstup do provozovny 2 26. Prostředí odbytové části 2 27. Obsluhujícího personálu 5 28. Inventáře na pokrmy a nápoje 5 29. Dochucovací prostředky 2 Profesionální přístup 30. "Etiketa - pozdrav, oslovení, rozloučení " 5 31. "Činnost výčepního, styl, sklo, míra, pěna - pivo" 5 32. Servis a debaras pokrmů - technika práce 5 33. Příručník 3 34. Obsluha z pravé strany 2 35. Vhodný pomocný inventář 2 Kvalita kuchyně 36. Nahřáté talíře 2 37. Vzhled pokrmu (food design) 2 38. Chuť pokrmu I. 5 39. Chuť pokrmu II. 5 CELKEM 100 0 " Pozn.: Hodnocení 0 - 5 (nejvyšší hodnocení 5, pokud neexistuje možnost hodnotit, hodnoťte 0)" Pozn. shoppera: