Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS SU
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu FPF:
HKDRPBP036
>
Učební materiály
FPF:HKDRPBP036 Kulinární kultura a gastronomie
Soubory
Dokumenty
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Učební materiály
um
/5
2. 7. 2023
Složky
Soubory
KK_3_Venkovska_a_mestanska_kuchyne_1.pptx
KK_3_Venkovska_a_mestanska_kuchyne_1.txt
KK_3_Venkovska_a_mestanska_kuchyne_1.pdf
KK_3_Venkovska_a_mestanska_kuchyne_1.pptx
Dluhošová, R.
11. 4. 2024
KK_4_Historie_pohostinstvi_2.pptx
KK_4_Historie_pohostinstvi_2.txt
KK_4_Historie_pohostinstvi_2.pdf
KK_4_Historie_pohostinstvi_2.pptx
Dluhošová, R.
11. 4. 2024
KK_6_Moderni_trendy_v_gastronomii.pptx
KK_6_Moderni_trendy_v_gastronomii.txt
KK_6_Moderni_trendy_v_gastronomii.pdf
KK_6_Moderni_trendy_v_gastronomii.pptx
Dluhošová, R.
11. 4. 2024
Kulinarni_kultura_a_gastronomie.docx
Kulinarni_kultura_a_gastronomie.txt
Kulinarni_kultura_a_gastronomie.pdf
Kulinarni_kultura_a_gastronomie.docx
Korbelářová, I.
5. 3. 2024
Kullinarni_kultura_a_gastronomie_pojmy.docx
Kullinarni_kultura_a_gastronomie_pojmy.txt
Kullinarni_kultura_a_gastronomie_pojmy.pdf
Kullinarni_kultura_a_gastronomie_pojmy.docx
Korbelářová, I.
5. 3. 2024
na předmět HKDRPBP036 Kulinární kultura a gastronomie
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×