Skip to top bar
Skip to header
Skip to content
Skip to footer
IS SU
CS
>
Gastronomie
Interactive Syllabus
Gastronomie
CONTENTS
Gastronomie
Study now
Týden 1 - Pokyny k absolvování předmětu. Výživa
Study now
Týden 2 - Metabolismus živin
Study now
Týden 3 -Diferencované stravování
Study now
Týden 4 - management stravovacích služeb
Study now
Týden 5 - tvorba nabídky
Study now
Týden 6 - Technologie přípravy pokrmů I.
Study now
Týden 7 - Technologie přípravy pokrmů II.
Study now
Týden 8 -Gastro trendy
Study now
Týden 9 - mezinárodní kuchyně I.
Study now
Týden 10 - mezinárodní kuchyně II.
Study now
Týden 11 - mezinárodní kuchyně III.
Study now
Týden 12 - mezinárodní kuchyně IV.
Study now
Týden 13 - česká kuchyně
View all
Týden 13 - česká kuchyně
Co byste meli znat z PPT Gastronomie
Tradiční česká a regionální kuchyně
Previous
Next
Gastronomie
Study now
Týden 1 - Pokyny k absolvování předmětu. Výživa
Study now
Týden 2 - Metabolismus živin
Study now
Týden 3 -Diferencované stravování
Study now
Týden 4 - management stravovacích služeb
Study now
Týden 5 - tvorba nabídky
Study now
Týden 6 - Technologie přípravy pokrmů I.
Study now
Týden 7 - Technologie přípravy pokrmů II.
Study now
Týden 8 -Gastro trendy
Study now
Týden 9 - mezinárodní kuchyně I.
Study now
Týden 10 - mezinárodní kuchyně II.
Study now
Týden 11 - mezinárodní kuchyně III.
Study now
Týden 12 - mezinárodní kuchyně IV.
Study now
Týden 13 - česká kuchyně
Operations
View all