Gastronomie
Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
Gastronomie
Info
Term
Summer 2021
Chapter contains:
4
Study Materials
Teacher recommends to study from 22/2/2021 to 28/2/2021.
Chapter contains:
2
Study Materials
Teacher recommends to study from 1/3/2021 to 7/3/2021.
Chapter contains:
1
Study Materials
Teacher recommends to study from 8/3/2021 to 14/3/2021.
Chapter contains:
1
Study Materials
Teacher recommends to study from 15/3/2021 to 21/3/2021.
Chapter contains:
3
Study Materials
Teacher recommends to study from 22/3/2021 to 28/3/2021.
Chapter contains:
3
Study Materials
Teacher recommends to study from 29/3/2021 to 4/4/2021.
Chapter contains:
2
Study Materials
Teacher recommends to study from 5/4/2021 to 11/4/2021.
Chapter contains:
3
Study Materials
Teacher recommends to study from 12/4/2021 to 18/4/2021.
Chapter contains:
2
Study Materials
Teacher recommends to study from 19/4/2021 to 25/4/2021.
Chapter contains:
1
Study Materials
Teacher recommends to study from 26/4/2021 to 2/5/2021.
Chapter contains:
3
Study Materials
Teacher recommends to study from 3/5/2021 to 9/5/2021.
Chapter contains:
2
Study Materials
Teacher recommends to study from 10/5/2021 to 16/5/2021.
Chapter contains:
2
Study Materials
Teacher recommends to study from 17/5/2021 to 23/5/2021.




Týden 1 - Pokyny k absolvování předmětu. Výživa

Error: The referenced object does not exist or you do not have the right to read.
https://is.slu.cz/el/opf/leto2021/CVABPGAS/op/BPGAS_Podm._abs._pr..docx


Týden 2 - Metabolismus živin

Týden 3 -Diferencované stravování

Týden 4 - management stravovacích služeb

Týden 5 - tvorba nabídky

Týden 6 - Technologie přípravy pokrmů I.


Produkty rostlinného původu
Technologie přípravy pokrmů z produktů rostlinného původu
Maso
Technologie přípravy pokrmů z produktů živočišného původu

Týden 7 - Technologie přípravy pokrmů II.


Moučníky
Charakteristika a příprava moučníků
Studená kuchyně
Výrobky studené kuchyně

Týden 8 -Gastro trendy

Světové gastro trendy
1. část Trendy v gastronomii
Zážitková gastronomie
2. část Trendy v gastronomii

Týden 9 - mezinárodní kuchyně I.

Týden 10 - mezinárodní kuchyně II.

Týden 11 - mezinárodní kuchyně III.

Týden 12 - mezinárodní kuchyně IV.

Týden 13 - česká kuchyně