Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS SU
EN
>
Gastronomie
Interaktivní osnova
Gastronomie
OBSAH
Gastronomie
Nyní studovat
Týden 1 - Pokyny k absolvování předmětu. Výživa
Nyní studovat
Týden 2 - Metabolismus živin
Nyní studovat
Týden 3 -Diferencované stravování
Nyní studovat
Týden 4 - management stravovacích služeb
Nyní studovat
Týden 5 - tvorba nabídky
Nyní studovat
Týden 6 - Technologie přípravy pokrmů I.
Nyní studovat
Týden 7 - Technologie přípravy pokrmů II.
Nyní studovat
Týden 8 -Gastro trendy
Nyní studovat
Týden 9 - mezinárodní kuchyně I.
Nyní studovat
Týden 10 - mezinárodní kuchyně II.
Nyní studovat
Týden 11 - mezinárodní kuchyně III.
Nyní studovat
Týden 12 - mezinárodní kuchyně IV.
Nyní studovat
Týden 13 - česká kuchyně
Prohlédnout vše
Týden 7 - Technologie přípravy pokrmů II.
Moučníky
Charakteristika a příprava moučníků
Studená kuchyně
Výrobky studené kuchyně
Předchozí
Následující
Gastronomie
Nyní studovat
Týden 1 - Pokyny k absolvování předmětu. Výživa
Nyní studovat
Týden 2 - Metabolismus živin
Nyní studovat
Týden 3 -Diferencované stravování
Nyní studovat
Týden 4 - management stravovacích služeb
Nyní studovat
Týden 5 - tvorba nabídky
Nyní studovat
Týden 6 - Technologie přípravy pokrmů I.
Nyní studovat
Týden 7 - Technologie přípravy pokrmů II.
Nyní studovat
Týden 8 -Gastro trendy
Nyní studovat
Týden 9 - mezinárodní kuchyně I.
Nyní studovat
Týden 10 - mezinárodní kuchyně II.
Nyní studovat
Týden 11 - mezinárodní kuchyně III.
Nyní studovat
Týden 12 - mezinárodní kuchyně IV.
Nyní studovat
Týden 13 - česká kuchyně
Operace
Prohlédnout vše