Témata pro semináře z Mezinárodní gastronomie 2020 1. Trend cloudových kuchyní - nová obchodní příležitost. 2. Nové možnosti objednání a platby služby – bezhotovostní aplikace. 3. Koncepty pro dovoz jídla. 4. Sdílená gastronomie. 5. „Pricing 4.0“ – personalizovaná cenotvorba. 6. Trendy v gastronomii I. 7. Trendy v gastronomii II. 8. Trendy v gastronomii III. 9. Netradiční restaurační (nebo jiné stravovací) koncepty. 10. Pokladní a platební systémy v gastronomii. 11. WellnessFood. 12. „Foodies“I. – III. 13. Koncept BIO a EKO v gastronomii. 14. Moderní stravovací styly. 15. Národnosti a stravování. 16. Náboženství a stravování. 17. Programy na podporu gastronomie po COVID – 19. 18. Gastro podniky v době koronavirové. 19. Pohostinství v regionech. 20. Slezská kuchyně. 21. Stravenky v gastronomii. 22. Dietní stravování – podle diet. 23. Stravování v lázních.