2012
Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora
POLÁČEK, JiříZákladní údaje
Originální název
Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora
Autoři
POLÁČEK, Jiří
Vydání
Karviná, 2012
Nakladatel
Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Další údaje
Typ výsledku
Učebnice
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
ISBN
978-80-7248-769-1
Klíčová slova česky
středoevropské kuchyně; kontinentální kuchyně; gastronomie; skandinávské kuchyně; ruská kuchyně; ukrajinská kuchyně; italská gastronomie; la dolce vita; francouzská gastronomie; španělská gastronomie; portugalská gastronomie; kuchyně středozemí; kuchaně balkánských zemí; africká kuchyně; arabská kuchyně; severoamerická kuchyně; mexická kuchyně; asijská kuchyně, indická kuchyně; zvláštní trendy v gastronomii
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 1. 12. 2023 10:32, Ing. Robert Kempný
Anotace
V originále
Studijní opora obsahuje charakteristiky vybraných kuchyní evropských, afrických, asijských, severoamerických a jihoamerických. Dále uvádí trendy ve světové gastronomii.