b 2012

Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora

POLÁČEK, Jiří

Základní údaje

Originální název

Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora

Autoři

POLÁČEK, Jiří

Vydání

Karviná, 2012

Nakladatel

Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Další údaje

Typ výsledku

Učebnice

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

ISBN

978-80-7248-769-1

Klíčová slova česky

středoevropské kuchyně; kontinentální kuchyně; gastronomie; skandinávské kuchyně; ruská kuchyně; ukrajinská kuchyně; italská gastronomie; la dolce vita; francouzská gastronomie; španělská gastronomie; portugalská gastronomie; kuchyně středozemí; kuchaně balkánských zemí; africká kuchyně; arabská kuchyně; severoamerická kuchyně; mexická kuchyně; asijská kuchyně, indická kuchyně; zvláštní trendy v gastronomii

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 1. 12. 2023 10:32, Ing. Robert Kempný

Anotace

V originále

Studijní opora obsahuje charakteristiky vybraných kuchyní evropských, afrických, asijských, severoamerických a jihoamerických. Dále uvádí trendy ve světové gastronomii.

Zobrazeno: 24. 11. 2024 06:43