Detailed Information on Publication Record
2012
Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora
POLÁČEK, JiříBasic information
Original name
Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora
Authors
POLÁČEK, Jiří
Edition
Karviná, 2012
Publisher
Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Other information
Type of outcome
Učebnice
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
School of Business Administration in Karvina
ISBN
978-80-7248-769-1
Keywords (in Czech)
středoevropské kuchyně; kontinentální kuchyně; gastronomie; skandinávské kuchyně; ruská kuchyně; ukrajinská kuchyně; italská gastronomie; la dolce vita; francouzská gastronomie; španělská gastronomie; portugalská gastronomie; kuchyně středozemí; kuchaně balkánských zemí; africká kuchyně; arabská kuchyně; severoamerická kuchyně; mexická kuchyně; asijská kuchyně, indická kuchyně; zvláštní trendy v gastronomii
Tags
Reviewed
Změněno: 1/12/2023 10:32, Ing. Robert Kempný
Abstract
V originále
Studijní opora obsahuje charakteristiky vybraných kuchyní evropských, afrických, asijských, severoamerických a jihoamerických. Dále uvádí trendy ve světové gastronomii.