b 2012

Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora

POLÁČEK, Jiří

Basic information

Original name

Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora

Authors

POLÁČEK, Jiří

Edition

Karviná, 2012

Publisher

Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Other information

Type of outcome

Učebnice

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

School of Business Administration in Karvina

ISBN

978-80-7248-769-1

Keywords (in Czech)

středoevropské kuchyně; kontinentální kuchyně; gastronomie; skandinávské kuchyně; ruská kuchyně; ukrajinská kuchyně; italská gastronomie; la dolce vita; francouzská gastronomie; španělská gastronomie; portugalská gastronomie; kuchyně středozemí; kuchaně balkánských zemí; africká kuchyně; arabská kuchyně; severoamerická kuchyně; mexická kuchyně; asijská kuchyně, indická kuchyně; zvláštní trendy v gastronomii

Tags

Reviewed
Změněno: 1/12/2023 10:32, Ing. Robert Kempný

Abstract

V originále

Studijní opora obsahuje charakteristiky vybraných kuchyní evropských, afrických, asijských, severoamerických a jihoamerických. Dále uvádí trendy ve světové gastronomii.

Files attached

Polacek_mezinarodni_gastronomie_2012-1.pdf
Request the author's version of the file