2017
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁZákladní údaje
Originální název
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Autoři
DLUHOŠOVÁ, Radmila (203 Česká republika, garant, domácí), Jiří VANÍČEK (203 Česká republika, domácí) a Eva VAVREČKOVÁ (203 Česká republika, domácí)
Vydání
Pannon Management Review, 2017, 2063-8248
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele
Maďarsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Kód RIV
RIV/47813059:19240/17:A0000826
Organizační jednotka
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova anglicky
Gastronomy; culinary tourism; catering establishment managers; catering establishment visitors; regional products
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 21. 3. 2022 09:14, Ing. Milena Botlíková, Ph.D.
Anotace
V originále
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.