DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ. Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism. Pannon Management Review. 2017, roč. 6, č. 3, s. 215-230, 17 s. ISSN 2063-8248.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Autoři DLUHOŠOVÁ, Radmila (203 Česká republika, garant, domácí), Jiří VANÍČEK (203 Česká republika, domácí) a Eva VAVREČKOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání Pannon Management Review, 2017, 2063-8248.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Maďarsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Kód RIV RIV/47813059:19240/17:A0000826
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova anglicky Gastronomy; culinary tourism; catering establishment managers; catering establishment visitors; regional products
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Milena Botlíková, Ph.D., učo 21108. Změněno: 21. 3. 2022 09:14.
Anotace
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
VytisknoutZobrazeno: 21. 8. 2024 12:55