J 2017

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ

Basic information

Original name

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

Authors

DLUHOŠOVÁ, Radmila (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Jiří VANÍČEK (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Eva VAVREČKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)

Edition

Pannon Management Review, 2017, 2063-8248

Other information

Language

English

Type of outcome

Article in a journal

Field of Study

50200 5.2 Economics and Business

Country of publisher

Hungary

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

References:

RIV identification code

RIV/47813059:19240/17:A0000826

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Keywords in English

Gastronomy; culinary tourism; catering establishment managers; catering establishment visitors; regional products

Tags

International impact, Reviewed
Changed: 21/3/2022 09:14, Ing. Milena Botlíková, Ph.D.

Abstract

V originále

Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.