J
2017
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK and Eva VAVREČKOVÁ
Basic information
Original name
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Authors
DLUHOŠOVÁ, Radmila (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Jiří VANÍČEK (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Eva VAVREČKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)
Edition
Pannon Management Review, 2017, 2063-8248
Other information
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
50200 5.2 Economics and Business
Country of publisher
Hungary
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/47813059:19240/17:A0000826
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords in English
Gastronomy; culinary tourism; catering establishment managers; catering establishment visitors; regional products
Tags
International impact, Reviewed
V originále
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
Displayed: 27/12/2024 00:31