J 2017

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

DLUHOŠOVÁ, Radmila; Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

Autoři

DLUHOŠOVÁ, Radmila (203 Česká republika, garant, domácí); Jiří VANÍČEK (203 Česká republika, domácí) a Eva VAVREČKOVÁ (203 Česká republika, domácí)

Vydání

Pannon Management Review, 2017, 2063-8248

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

50200 5.2 Economics and Business

Stát vydavatele

Maďarsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Kód RIV

RIV/47813059:19240/17:A0000826

Organizační jednotka

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Klíčová slova anglicky

Gastronomy; culinary tourism; catering establishment managers; catering establishment visitors; regional products

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 21. 3. 2022 09:14, Ing. Milena Botlíková, Ph.D.

Anotace

V originále

Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
Zobrazeno: 27. 10. 2025 14:21