J
2017
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
DLUHOŠOVÁ, Radmila; Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ
Základní údaje
Originální název
Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism
Autoři
DLUHOŠOVÁ, Radmila (203 Česká republika, garant, domácí); Jiří VANÍČEK (203 Česká republika, domácí) a Eva VAVREČKOVÁ (203 Česká republika, domácí)
Vydání
Pannon Management Review, 2017, 2063-8248
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
50200 5.2 Economics and Business
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/47813059:19240/17:A0000826
Organizační jednotka
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova anglicky
Gastronomy; culinary tourism; catering establishment managers; catering establishment visitors; regional products
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
V originále
Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.
Zobrazeno: 27. 10. 2025 14:21