DUDA, Danuta. Problematika poddodavatele u zadávání veřejných zakázek v Polské republice. Online. In Ing. Lucie Kamrádová, Ph.D., JUDr. Marie Sciskalová, Ph.D. Recenzovaný sborník Mezinárodní vědecké konference "Role veřejné správy a sociální politiky v každodenním občanském životě". Opava: Ústav veřejné správy a regionální politiky, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě, 2020, 2020, s. 41-47. ISBN 978-80-7510-393-2.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Problematika poddodavatele u zadávání veřejných zakázek v Polské republice
Název česky Problematika poddodavatele u zadávání veřejných zakázek v Polské republice
Název anglicky The issue of subcontractors in public procurement in the Republic of Poland
Autoři DUDA, Danuta (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Opava, Recenzovaný sborník Mezinárodní vědecké konference "Role veřejné správy a sociální politiky v každodenním občanském životě" od s. 41-47, 7 s. 2020.
Nakladatel Ústav veřejné správy a regionální politiky, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě, 2020
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50501 Law
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
Kód RIV RIV/47813059:19520/20:A0000127
Organizační jednotka Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
ISBN 978-80-7510-393-2
Klíčová slova česky Dodavatel poddodavatel; Polsko; veřejná zakázka; zadavatel.
Klíčová slova anglicky Contracting authority; Poland; public contract; public procurement contractor; subcontractor.
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Danuta Duda, Ph.D., učo 34664. Změněno: 23. 11. 2021 19:31.
Anotace
Problematika poddodavatele je velmi častou řešenou otázku u zadávání veřejných zakázek. Pokud není dodavatel schopen prokázat splnění určité části veřejné zakázky či plnit určité části kvalifikace požadované veřejným zadavatelem v plném rozsahu, může splnění v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím poddodavatele. Tento příspěvek se zabývá problematikou poddodavatele u zadávání veřejných zakázek v Polské republice. Cílem článku je zhodnotit problematiku poddodavatele v Polské republice.
Anotace anglicky
The issue of subcontractors is a very often solved question in public procurement. If the contractor is not able to demonstrate the fulfillment of the part of the contract or to fulfill certain parts of the qualifications required by the contracting authority, it can prove the fulfillment to the missing extent through a subcontractor. This paper deals with the issue of subcontractors in public procurement in the Republic of Poland. The aim of the article is to evaluate the issue of subcontractors in the Republic of Poland.
VytisknoutZobrazeno: 24. 4. 2024 14:36