RYLKOVÁ, Žaneta a Karel STELMACH. Manažerská ekonomika v příkladech: distanční studijní text. Karviná: Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Manažerská ekonomika v příkladech: distanční studijní text
Autoři RYLKOVÁ, Žaneta a Karel STELMACH.
Vydání Karviná, 2020.
Nakladatel Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Další údaje
Typ výsledku Učebnice
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Klíčová slova česky Výnosy, náklady, cena, zásobovací činnost podniku, výsledek hospodaření, ukazatel příspěvek na úhradu fixních nákladů a zisku, prodejní činnosti, kalkulace v manažerském rozhodování, poptávková funkce, kapitálová struktura, investiční činnost, výroba, rozbor hospodářské činnosti, nákladový controlling.
Změnil Změnil: Ing. Robert Kempný, učo 19500. Změněno: 10. 12. 2020 13:47.
Anotace
Manažerská ekonomika v příkladech je určena pro studenty, kteří se zajímají o podnikové propočty. Studijní materiál přibližuje studentům vybraná témata podnikové a manažerské ekonomiky prostřednictvím teoretického minima k vybraným oblastem ekonomiky řízení podniku a prostřednictvím řešených modelových příkladů, příkladů k procvičení a příkladů pro zájemce. Tento studijní materiál připravuje studenty na vstup do podnikatelského světa, kde manažeři podnikatelských subjektů musí čelit stále složitějším obchodním rozhodováním především v oblasti zásobovací, výrobní a prodejní.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 07:05