PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea. Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku. In Dušan Janák. Jídlo není jenom "něco k jídlu". Opava: Slezská univerzita v Opavě. p. 175-200. ISBN 978-80-7510-428-1. 2020.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku
Authors PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea.
Edition Opava, Jídlo není jenom "něco k jídlu" p. 175-200, 26 pp. 2020.
Publisher Slezská univerzita v Opavě
Other information
Original language Czech
Type of outcome Chapter(s) of a specialized book
Field of Study 50404 Antropology, ethnology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form printed version "print"
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
ISBN 978-80-7510-428-1
Tags International impact, Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Mgr. Andrea Preissová Krejčí, Ph.D., učo 52328. Changed: 28/3/2021 22:15.
PrintDisplayed: 29/3/2024 16:12