Detailed Information on Publication Record
2020
Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku
PREISSOVÁ KREJČÍ, AndreaBasic information
Original name
Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku
Authors
Edition
Opava, Jídlo není jenom "něco k jídlu" p. 175-200, 26 pp. 2020
Publisher
Slezská univerzita v Opavě
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Field of Study
50404 Antropology, ethnology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
printed version "print"
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
ISBN
978-80-7510-428-1
Tags
International impact, Reviewed
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 28/3/2021 22:15, Mgr. Andrea Preissová Krejčí, Ph.D.