C 2020

Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku

PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea

Basic information

Original name

Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku

Authors

PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea

Edition

Opava, Jídlo není jenom "něco k jídlu" p. 175-200, 26 pp. 2020

Publisher

Slezská univerzita v Opavě

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Field of Study

50404 Antropology, ethnology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

printed version "print"

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

ISBN

978-80-7510-428-1

Tags

International impact, Reviewed

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 28/3/2021 22:15, Mgr. Andrea Preissová Krejčí, Ph.D.
Displayed: 5/11/2024 17:50