PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea. Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku. In Dušan Janák. Jídlo není jenom "něco k jídlu". Opava: Slezská univerzita v Opavě. s. 175-200. ISBN 978-80-7510-428-1. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku
Autoři PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea.
Vydání Opava, Jídlo není jenom "něco k jídlu" od s. 175-200, 26 s. 2020.
Nakladatel Slezská univerzita v Opavě
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 50404 Antropology, ethnology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
ISBN 978-80-7510-428-1
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnila: Mgr. Andrea Preissová Krejčí, Ph.D., učo 52328. Změněno: 28. 3. 2021 22:15.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 19:07