Detailed Information on Publication Record
2020
Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku
PREISSOVÁ KREJČÍ, AndreaBasic information
Original name
Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku
Authors
Edition
Opava, Jídlo není jenom "něco k jídlu" p. 175-200, 26 pp. 2020
Publisher
Slezská univerzita v Opavě
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Chapter(s) of a specialized book
Field of Study
50404 Antropology, ethnology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Publication form
printed version "print"
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
ISBN
978-80-7510-428-1
Tags
International impact, Reviewed
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Changed: 28/3/2021 22:15, Mgr. Andrea Preissová Krejčí, Ph.D.