C 2020

Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku

PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea

Basic information

Original name

Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku

Edition

Opava, Jídlo není jenom "něco k jídlu" p. 175-200, 26 pp. 2020

Publisher

Slezská univerzita v Opavě

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Chapter(s) of a specialized book

Field of Study

50404 Antropology, ethnology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

Publication form

printed version "print"

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

ISBN

978-80-7510-428-1

Tags

International impact, Reviewed

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Changed: 28/3/2021 22:15, Mgr. Andrea Preissová Krejčí, Ph.D.