C 2020

Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku

PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea

Základní údaje

Originální název

Česká kulinární tradice za hranicemi českých zemí: Česká kuchyně jako součást národní identity a kulturních tradic u krajanů v Chorvatsku

Autoři

PREISSOVÁ KREJČÍ, Andrea

Vydání

Opava, Jídlo není jenom "něco k jídlu" od s. 175-200, 26 s. 2020

Nakladatel

Slezská univerzita v Opavě

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Obor

50404 Antropology, ethnology

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

ISBN

978-80-7510-428-1

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 28. 3. 2021 22:15, Mgr. Andrea Preissová Krejčí, Ph.D.
Zobrazeno: 29. 11. 2024 07:59