C
2020
Úvod
JANÁK, Dušan and Irena KORBELÁŘOVÁ
Basic information
Name (in English)
Introduction
Edition
1. vyd. Opava, Jídlo není jenom „něco k jídlu“. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti, p. 7-14, 8 pp. 2020
Publisher
Slezská univerzita v Opavě
Other information
Type of outcome
Chapter(s) of a specialized book
Field of Study
50404 Antropology, ethnology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Publication form
printed version "print"
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
Sociologie jídla; historická sociologie; jídlo; kulinární dědictví; empirický výzkum; monografie
Keywords in English
Sociology of food; historical sociology; food; culinary heritage; empirical research; monograph
Tags
International impact, Reviewed
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
V originále
Úvod charakterizuje knihu po obsahové stránce, představuje její strukturu a cíl v návaznosti na sociologický a kulturně historický obsah.
In English
The introduction characterizes the book in terms of content, presents its structure and purpose in relation to sociological and cultural-historical content.
Displayed: 22/5/2025 19:32