KORBELÁŘOVÁ, Irena, Jana STUCHLÍKOVÁ a Radmila DLUHOŠOVÁ. Slezské kulinární reminicence. 2020. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Slezské kulinární reminicence |
Název česky | Slezské kulinární reminiscence |
Název anglicky | Silesian culinary reminiscences |
Autoři | KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Jana STUCHLÍKOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Radmila DLUHOŠOVÁ (203 Česká republika, domácí). |
Vydání | 2020. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 60100 6.1 History and Archaeology |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Kód RIV | RIV/47813059:19240/20:N0000023 |
Organizační jednotka | Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě |
Klíčová slova česky | historie; kulinární dědictví; Slezsko |
Klíčová slova anglicky | history; culinary heritage; Silesia |
Příznaky | Mezinárodní význam |
Návaznosti | DG18P02OVV067, projekt VaV. |
Změnil | Změnila: PhDr. Radmila Dluhošová, Ph.D., učo 7542. Změněno: 1. 3. 2021 23:03. |
Anotace |
---|
Workshop se věnoval prezentaci vybraných prvků kulinárnícho dědictví Slezska na příkladu regionů Těšínsko, Opavsko, Horní Slezsko, Dolní Slezsko. Zabýval se historickými aspekty, uplatněním v gastronomii a turismu. |
Anotace anglicky |
---|
The workshop was devoted to the presentation of selected elements of the culinary heritage of Silesia on the example of Těšín, Opava, Upper Silesia and Lower Silesia regions. It dealt with historical aspects and application in gastronomy and tourism. |