Detailed Information on Publication Record
2020
Slezské kulinární reminicence
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Jana STUCHLÍKOVÁ and Radmila DLUHOŠOVÁBasic information
Original name
Slezské kulinární reminicence
Name in Czech
Slezské kulinární reminiscence
Name (in English)
Silesian culinary reminiscences
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Jana STUCHLÍKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Radmila DLUHOŠOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)
Edition
2020
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/47813059:19240/20:N0000023
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
historie; kulinární dědictví; Slezsko
Keywords in English
history; culinary heritage; Silesia
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 1/3/2021 23:03, PhDr. Radmila Dluhošová, Ph.D.
V originále
Workshop se věnoval prezentaci vybraných prvků kulinárnícho dědictví Slezska na příkladu regionů Těšínsko, Opavsko, Horní Slezsko, Dolní Slezsko. Zabýval se historickými aspekty, uplatněním v gastronomii a turismu.
In English
The workshop was devoted to the presentation of selected elements of the culinary heritage of Silesia on the example of Těšín, Opava, Upper Silesia and Lower Silesia regions. It dealt with historical aspects and application in gastronomy and tourism.