A 2020

Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ

Basic information

Original name

Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Name in Czech

Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Name (in English)

Four Seasons. Spring. Experience tasting in the castle style.

Authors

KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)

Edition

2020

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Audiovizuální tvorba

Field of Study

60100 6.1 History and Archaeology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

RIV identification code

RIV/47813059:19240/20:A0000626

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Keywords (in Czech)

Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň

Keywords in English

Gastronomy; culinary culture; Radun castle

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 4/3/2021 11:58, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.

Abstract

V originále

Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (jarních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)

In English

The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (spring) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).