2020
Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁZákladní údaje
Originální název
Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název česky
Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název anglicky
Four Seasons. Spring. Experience tasting in the castle style.
Autoři
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁ (203 Česká republika, domácí)
Vydání
2020
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Audiovizuální tvorba
Obor
60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/47813059:19240/20:A0000626
Organizační jednotka
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky
Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň
Klíčová slova anglicky
Gastronomy; culinary culture; Radun castle
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 4. 3. 2021 11:58, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (jarních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)
Anglicky
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (spring) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).