Detailed Information on Publication Record
2020
Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁBasic information
Original name
Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name in Czech
Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name (in English)
Four Seasons. Spring. Experience tasting in the castle style.
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)
Edition
2020
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Audiovizuální tvorba
Field of Study
60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/47813059:19240/20:A0000626
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň
Keywords in English
Gastronomy; culinary culture; Radun castle
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 4/3/2021 11:58, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (jarních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)
In English
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (spring) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).