A
2020
Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁ
Základní údaje
Originální název
Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název česky
Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název anglicky
Four Seasons. Summer. Experience tasting in the castle style.
Vydání
1. vyd. Opava, 2020
Nakladatel
Slezská univerzita v Opavě
Další údaje
Typ výsledku
Audiovizuální tvorba
Obor
60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV
RIV/47813059:19240/20:A0000627
Organizační jednotka
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky
Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň
Klíčová slova anglicky
Gastronomy; culinary culture; Radun castle
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (letních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)
Anglicky
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (summer) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).
Zobrazeno: 20. 11. 2024 13:19