A 2020

Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Název česky

Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Název anglicky

Four Seasons. Summer. Experience tasting in the castle style.

Autoři

KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Markéta KOUŘILOVÁ (203 Česká republika) a Monika HORSÁKOVÁ (203 Česká republika, domácí)

Vydání

1. vyd. Opava, 2020

Nakladatel

Slezská univerzita v Opavě

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Audiovizuální tvorba

Obor

60100 6.1 History and Archaeology

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL URL

Kód RIV

RIV/47813059:19240/20:A0000627

Organizační jednotka

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Klíčová slova česky

Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň

Klíčová slova anglicky

Gastronomy; culinary culture; Radun castle

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 5. 3. 2021 07:39, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.

Anotace

ORIG EN

V originále

Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (letních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)

Anglicky

The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (summer) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).
Zobrazeno: 20. 11. 2024 13:19