Detailed Information on Publication Record
2021
Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
ŽÁČEK, RudolfBasic information
Original name
Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
Name in Czech
Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
Name (in English)
The Culinary Heritage of Austrian/Czech Silesia in the Czech Historiography. The Present State and Perspectivestage
Authors
ŽÁČEK, Rudolf (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution)
Edition
1. vyd. Opole, Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych, p. 27-41, 15 pp. 2021
Publisher
Universytet Opolski
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Field of Study
60101 History
Country of publisher
Poland
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
printed version "print"
RIV identification code
RIV/47813059:19240/21:A0000803
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
ISBN
978-83-7395-915-6
Keywords (in Czech)
Rakouské Slezsko; České Slezsko; culinary culture; gastronomy; historiography
Keywords in English
Austrian Silesia; Czech Silesia; culinary culture; gastronomy; historiography
Tags
International impact, Reviewed
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 22/3/2022 09:45, Ing. Petra Skoumalová
V originále
Text představuje dosavadní výsledky výzkumu kulinární kultury Rakouského/Českého Slezska v 19. a 20. století, shrnuje aktuální výzkum tématu a jeho odborné publikace.
In English
The text presents the current results of the research of the culinary culture of Austrian/CzechSilesia in the 19th and 20th centuries, summarizes the current research of the topic and its publications.