Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první ...
KORBELÁŘOVÁ, Irena and Jana STUCHLÍKOVÁ. Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století (Czech cuisine: national, traditional or typical? Between the bourgeois and folk traditions of the 19th and the first half of the 20th century). 2021. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století |
Name in Czech | Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století |
Name (in English) | Czech cuisine: national, traditional or typical? Between the bourgeois and folk traditions of the 19th and the first half of the 20th century |
Authors | KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution) and Jana STUCHLÍKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution). |
Edition | 2021. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Organization of a workshop |
Field of Study | 60101 History |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
RIV identification code | RIV/47813059:19240/21:A0000804 |
Organization unit | Faculty of Philosophy and Science in Opava |
Keywords (in Czech) | Historie; kulinární kultura; gastronomie; experimentální workshop |
Keywords in English | History; culinary cultur; gartonomy; experimental workshop |
Links | DG18P02OVV067, research and development project. |
Changed by | Changed by: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Changed: 27/12/2021 23:20. |
Abstract |
---|
Prezentace tradičního pojetí přípravy a podávání typických pokrmů českých zemí a možnosti moderní aplikace, vycházející ze závěrů aktuálních výsledků interdisciplinárního experimentálního výzkumu. |
Abstract (in English) |
---|
Presentation of the traditional concept of preparation and serving typical dishes of the Czech lands and options modern applications, based on the conclusions of current results of interdisciplinary experimental research. |
PrintDisplayed: 30/9/2024 06:33