Detailed Information on Publication Record
2021
Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století
KORBELÁŘOVÁ, Irena and Jana STUCHLÍKOVÁBasic information
Original name
Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století
Name in Czech
Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století
Name (in English)
Czech cuisine: national, traditional or typical? Between the bourgeois and folk traditions of the 19th and the first half of the 20th century
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution) and Jana STUCHLÍKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)
Edition
2021
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
60101 History
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/47813059:19240/21:A0000804
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
Historie; kulinární kultura; gastronomie; experimentální workshop
Keywords in English
History; culinary cultur; gartonomy; experimental workshop
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 27/12/2021 23:20, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Prezentace tradičního pojetí přípravy a podávání typických pokrmů českých zemí a možnosti moderní aplikace, vycházející ze závěrů aktuálních výsledků interdisciplinárního experimentálního výzkumu.
In English
Presentation of the traditional concept of preparation and serving typical dishes of the Czech lands and options modern applications, based on the conclusions of current results of interdisciplinary experimental research.