Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první ...
KORBELÁŘOVÁ, Irena a Jana STUCHLÍKOVÁ. Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století. 2021. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století |
Název česky | Česká kuchyně: národní, tradiční nebo typická? Mezi měšťanskými a lidovými tradicemi 19. a první poloviny 20. století |
Název anglicky | Czech cuisine: national, traditional or typical? Between the bourgeois and folk traditions of the 19th and the first half of the 20th century |
Autoři | KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí) a Jana STUCHLÍKOVÁ (203 Česká republika, domácí). |
Vydání | 2021. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 60101 History |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Kód RIV | RIV/47813059:19240/21:A0000804 |
Organizační jednotka | Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě |
Klíčová slova česky | Historie; kulinární kultura; gastronomie; experimentální workshop |
Klíčová slova anglicky | History; culinary cultur; gartonomy; experimental workshop |
Návaznosti | DG18P02OVV067, projekt VaV. |
Změnil | Změnila: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Změněno: 27. 12. 2021 23:20. |
Anotace |
---|
Prezentace tradičního pojetí přípravy a podávání typických pokrmů českých zemí a možnosti moderní aplikace, vycházející ze závěrů aktuálních výsledků interdisciplinárního experimentálního výzkumu. |
Anotace anglicky |
---|
Presentation of the traditional concept of preparation and serving typical dishes of the Czech lands and options modern applications, based on the conclusions of current results of interdisciplinary experimental research. |
VytisknoutZobrazeno: 18. 10. 2024 05:44