Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@book{55403, author = {Korbelářová, Irena and Dluhošová, Radmila and HÁN, Jan and KAŠPAR, Jan and KUBÁTOVÁ, Anna and LEVÝ, Eduard and ZELENÝ, Jiří}, address = {Praha}, edition = {1}, keywords = {History; culinary culture; culinary heritage; fish cuisine; tourism; gastronomy; Czech Lands; central Europe; monography}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {978-80-7510-472-4}, publisher = {powerprint Praha}, title = {Rybí kuchyně českých zemí. Kulturně-historické tradice a současné aspekty}, year = {2021} }
TY - BOOK ID - 55403 AU - Korbelářová, Irena - Dluhošová, Radmila - HÁN, Jan - KAŠPAR, Jan - KUBÁTOVÁ, Anna - LEVÝ, Eduard - ZELENÝ, Jiří PY - 2021 TI - Rybí kuchyně českých zemí. Kulturně-historické tradice a současné aspekty VL - neuvedeno PB - powerprint Praha CY - Praha SN - 9788075104724 KW - History KW - culinary culture KW - culinary heritage KW - fish cuisine KW - tourism KW - gastronomy KW - Czech Lands KW - central Europe KW - monography N2 - Kniha charakterizuje roli ryb a vodních živočich ve stravování obyvatel českých zemích od středověku do současnosti, představuje hlavní rysy rybí kuchyně ve světle historických pramenů, zvláště kuchařských knih, popisuje a hodnotí nabídku ryb a rybích pokrmů v gastronomii a na akcích z oblasti turismu. ER -
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ a Jiří ZELENÝ. \textit{Rybí kuchyně českých zemí. Kulturně-historické tradice a současné aspekty}. 1. vyd. Praha: powerprint Praha, 2021, 258 s. ISBN~978-80-7510-472-4.
|