VACHA, Jakub. Strategic Aspect In Evaluation Of Catering Establishments Level. In Sborník příspěvků 7. mezinárodní vědecké konference – aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. Karviná: SU OPF, 2018, p. 107-117. ISBN 978-80-7510-280-5.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Strategic Aspect In Evaluation Of Catering Establishments Level
Name in Czech Strategický aspekt v hodnotení úrovne reštauračných zariadení
Authors VACHA, Jakub.
Edition Sborník příspěvků 7. mezinárodní vědecké konference – aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu, p. 107-117, 2018.
Publisher Karviná: SU OPF
Other information
Type of outcome Proceedings paper
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form storage medium (CD, DVD, flash disk)
Organization unit School of Business Administration in Karvina
ISBN 978-80-7510-280-5
Changed by Changed by: Ing. Jakub Vacha, učo 8218. Changed: 4/1/2022 00:43.
PrintDisplayed: 20/7/2024 16:17