D 2018

Strategic Aspect In Evaluation Of Catering Establishments Level

VACHA, Jakub

Základní údaje

Originální název

Strategic Aspect In Evaluation Of Catering Establishments Level

Název česky

Strategický aspekt v hodnotení úrovne reštauračných zariadení

Autoři

VACHA, Jakub

Vydání

Sborník příspěvků 7. mezinárodní vědecké konference – aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu, od s. 107-117, 2018

Nakladatel

Karviná: SU OPF

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)

Organizační jednotka

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

ISBN

978-80-7510-280-5
Změněno: 4. 1. 2022 00:43, Ing. Jakub Vacha
Zobrazeno: 24. 11. 2024 16:01