Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{59201, author = {Václavínková, Klára}, address = {Karviná}, editor = {Ing. Petr Janík}, keywords = {tourism, gastronomy, pandemics, COVID}, howpublished = {elektronická verze "online"}, language = {cze}, location = {Karviná}, isbn = {978-80-7510-462-5}, pages = {221-229}, publisher = {Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě}, title = {Vliv pandemie COVID 19 na trendy v kulinářském cestovním ruchu.}, url = {http://konferencehot.slu.cz/sbornik2021.pdf}, year = {2021} }
TY - JOUR ID - 59201 AU - Václavínková, Klára PY - 2021 TI - Vliv pandemie COVID 19 na trendy v kulinářském cestovním ruchu. PB - Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě CY - Karviná SN - 9788075104625 KW - tourism, gastronomy, pandemics, COVID UR - http://konferencehot.slu.cz/sbornik2021.pdf N2 - Kulinářský cestovní ruch patří mezi významné formy cestovního ruchu. Celosvětová pandemie COVID snížila ve všech částech světa domácí i příjezdový cestovní ruch. Cílem článku je pospat vliv epidemie na gastronomické zařízení v době omezení a uvést některé nově vzniklé trendy, jež vznikly v reakci na tuto novou situaci. U všech statistických ukazatelů došlo k výraznému poklesu. Objevují se nové trendy v kulinářském cestovním ruchu, jsou to „take away“, internetové objednávky, užívání online aplikací, důraz na hygienu při transportu a balení pokrmů. ER -
VÁCLAVÍNKOVÁ, Klára. \textit{Vliv pandemie COVID 19 na trendy v kulinářském cestovním ruchu.}. Online. Karviná: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě, 2021, s.~221-229, 251 s. ISBN~978-80-7510-462-5.
|