A 2021

Gastronomické poklady českých zemí

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ and Radmila DLUHOŠOVÁ

Basic information

Original name

Gastronomické poklady českých zemí

Name in Czech

Gastronomické poklady českých zemí

Name (in English)

Gastronomic treasures of the Czech lands

Authors

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ and Radmila DLUHOŠOVÁ

Edition

1. vyd. Praha; Opava, 2021

Publisher

Vysoká škola hotelová; Slezská univerzita

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Audiovizuální tvorba

Field of Study

60101 History

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Keywords (in Czech)

gastronomie; tradiční pokrmy; české země; audiovizuální tvorba

Keywords in English

gastronomy; traditional dishes; Czech lands; audiovisual production

Tags

International impact, Reviewed

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 22/3/2022 09:46, Ing. Petra Skoumalová

Abstract

V originále

Soubor videí představuje tradiční pokrmy a nápoje vybraných regionů českých zemí, které lze charakterizovat jako kulinární dědictví (Chodsko, Plzensko, Šumava, jižní Ćechy, Slovácko, Slezsko, tradiční pivo).

In English

The set of videos presents traditional dishes and drinks of selected regions of the Czech lands, which can be characterized as culinary heritage (Chodsko, Plzeňsko, Šumava, South Bohemia, Slovácko, Silesia, traditional beer).