Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@book{64601, author = {Korbelářová, Irena and Dluhošová, Radmila and Kozák, Petr and Morávková, Naděžda and Stuchlíková, Jana and Vymětalová, Karla and Žáček, Rudolf and Sobotková, Jitka}, address = {Opava}, edition = {1. vyání}, keywords = {History; culinary heritage; catering; food; drink; Czech lands; ethnographic regions; cultural-historical areas; monographs}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Opava}, isbn = {978-80-7510-532-5}, publisher = {Slezská univerzita v Opavě}, title = {Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska. Tématická výběrová encyklopedie}, url = {http://kulturni-dejiny.slu.cz/edit.php?id=uplatnne-vysledky&upd=edit-success&type=edit}, year = {2022} }
TY - BOOK ID - 64601 AU - Korbelářová, Irena - Dluhošová, Radmila - Kozák, Petr - Morávková, Naděžda - Stuchlíková, Jana - Vymětalová, Karla - Žáček, Rudolf - Sobotková, Jitka PY - 2022 TI - Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska. Tématická výběrová encyklopedie VL - ne PB - Slezská univerzita v Opavě CY - Opava SN - 9788075105325 KW - History KW - culinary heritage KW - catering KW - food KW - drink KW - Czech lands KW - ethnographic regions KW - cultural-historical areas KW - monographs UR - http://kulturni-dejiny.slu.cz/edit.php?id=uplatnne-vysledky&upd=edit-success&type=edit N2 - Publikace představuje pokrmy, nápoje a další prvky stravování obyvatel všech sociálních vrstev, které byly identifikovány a verifikovány jako nosné hodnoty kulturního dědictví českých zemí 19. a 20. století. Obsahuje více než pět set hesel a přes tři sta fotografií, přehled základní literatury a informačních zdrojů. ER -
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Radmila DLUHOŠOVÁ, Petr KOZÁK, Naděžda MORÁVKOVÁ, Jana STUCHLÍKOVÁ, Karla VYMĚTALOVÁ, Rudolf ŽÁČEK a Jitka SOBOTKOVÁ. \textit{Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska. Tématická výběrová encyklopedie}. 1. vyání. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2022. 386 s. ne. ISBN~978-80-7510-532-5.
|