2022
Kulinární dědictví v praxi
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.Základní údaje
Originální název
Kulinární dědictví v praxi
Název česky
Kulinární dědictví v praxi
Název anglicky
Culinary heritage in practice
Autoři
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání konference
Obor
60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky
kulinární dědictví; gastronomie; odborná praxe
Klíčová slova anglicky
culinary heritage; gastronomy; professional practice
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 4. 4. 2023 09:45, Ing. Petra Skoumalová
V originále
Konference se zaměřila na představení výsledků projektu aplikovanho výzkumu NAKI II, na posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
Anglicky
The conference focused on the presentation of the results of the applied research project NAKI II, on strengthening the presentation and education of the culinary heritage of the Czech Lands within the framework of gastronomic practice, tourism and professional education.