Detailed Information on Publication Record
2022
Kulinární dědictví v praxi
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.Basic information
Original name
Kulinární dědictví v praxi
Name in Czech
Kulinární dědictví v praxi
Name (in English)
Culinary heritage in practice
Authors
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA
Edition
2022
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání konference
Field of Study
60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
kulinární dědictví; gastronomie; odborná praxe
Keywords in English
culinary heritage; gastronomy; professional practice
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 4/4/2023 09:45, Ing. Petra Skoumalová
V originále
Konference se zaměřila na představení výsledků projektu aplikovanho výzkumu NAKI II, na posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
In English
The conference focused on the presentation of the results of the applied research project NAKI II, on strengthening the presentation and education of the culinary heritage of the Czech Lands within the framework of gastronomic practice, tourism and professional education.