M 2022

Kulinární dědictví v praxi

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.

Basic information

Original name

Kulinární dědictví v praxi

Name in Czech

Kulinární dědictví v praxi

Name (in English)

Culinary heritage in practice

Authors

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA

Edition

2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání konference

Field of Study

60100 6.1 History and Archaeology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Keywords (in Czech)

kulinární dědictví; gastronomie; odborná praxe

Keywords in English

culinary heritage; gastronomy; professional practice

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 4/4/2023 09:45, Ing. Petra Skoumalová

Abstract

V originále

Konference se zaměřila na představení výsledků projektu aplikovanho výzkumu NAKI II, na posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.

In English

The conference focused on the presentation of the results of the applied research project NAKI II, on strengthening the presentation and education of the culinary heritage of the Czech Lands within the framework of gastronomic practice, tourism and professional education.