2022
			
	    
	
	
    Kulinární dědictví v praxi
HÁN, Jan; Zbyněk VINŠ; Irena KORBELÁŘOVÁ; Radmila DLUHOŠOVÁ; Jaromír FIALA et. al.Basic information
Original name
Kulinární dědictví v praxi
	Name in Czech
Kulinární dědictví v praxi
	Name (in English)
Culinary heritage in practice
		Authors
HÁN, Jan; Zbyněk VINŠ; Irena KORBELÁŘOVÁ; Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA
			Edition
 2022
			Other information
Language
Czech
		Type of outcome
Organization of a conference
		Field of Study
60100 6.1 History and Archaeology
		Country of publisher
Czech Republic
		Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
		References:
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
			Keywords (in Czech)
kulinární dědictví; gastronomie; odborná praxe
		Keywords in English
culinary heritage; gastronomy; professional practice
		Tags
International impact
		Links
DG18P02OVV067, research and development project. 
			
				
				Changed: 4/4/2023 09:45, Ing. Petra Skoumalová
				
		In the original language
Konference se zaměřila na představení výsledků projektu aplikovanho výzkumu NAKI II, na posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
				In English
The conference focused on the presentation of the results of the applied research project NAKI II, on strengthening the presentation and education of the culinary heritage of the Czech Lands within the framework of gastronomic practice, tourism and professional education.