M 2022

Kulinární dědictví v praxi

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.

Základní údaje

Originální název

Kulinární dědictví v praxi

Název česky

Kulinární dědictví v praxi

Název anglicky

Culinary heritage in practice

Autoři

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání konference

Obor

60100 6.1 History and Archaeology

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

představení konference shrnující výsledky aplikovaného výzkumu zástupcům z praxe představení konference shrnující výsledky aplikovaného výzkumu zástupcům z praxe

Organizační jednotka

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Klíčová slova česky

kulinární dědictví; gastronomie; odborná praxe

Klíčová slova anglicky

culinary heritage; gastronomy; professional practice

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 4. 4. 2023 09:45, Ing. Petra Skoumalová

Anotace

ORIG EN

V originále

Konference se zaměřila na představení výsledků projektu aplikovanho výzkumu NAKI II, na posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.

Anglicky

The conference focused on the presentation of the results of the applied research project NAKI II, on strengthening the presentation and education of the culinary heritage of the Czech Lands within the framework of gastronomic practice, tourism and professional education.
Zobrazeno: 24. 11. 2024 17:23