A 2022

Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ

Basic information

Original name

Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Name in Czech

Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Name (in English)

Four Seasons. Autumn. Experience tasting in the castle style.

Authors

KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Markéta KOUŘILOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)

Edition

2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Audiovizuální tvorba

Field of Study

60100 6.1 History and Archaeology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

RIV identification code

RIV/47813059:19240/22:A0001047

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Keywords (in Czech)

Gastronomie; kulinární kultura; Opavsko

Keywords in English

Gastronomy; culinary culture; Opava region

Tags

International impact
Změněno: 6/4/2023 17:27, Mgr. Monika Horsáková, Ph.D.

Abstract

V originále

Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (podzimních) aristokratických pokrmů ve vztahu k Opavsku (Slezsko)

In English

The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (autumn) aristocratic dishes in relation to the Opava region (Silesia).