Detailed Information on Publication Record
2022
Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁBasic information
Original name
Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name in Czech
Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name (in English)
Four Seasons. Autumn. Experience tasting in the castle style.
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Markéta KOUŘILOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)
Edition
2022
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Audiovizuální tvorba
Field of Study
60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
RIV identification code
RIV/47813059:19240/22:A0001047
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
Gastronomie; kulinární kultura; Opavsko
Keywords in English
Gastronomy; culinary culture; Opava region
Tags
International impact
Změněno: 6/4/2023 17:27, Mgr. Monika Horsáková, Ph.D.
V originále
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (podzimních) aristokratických pokrmů ve vztahu k Opavsku (Slezsko)
In English
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (autumn) aristocratic dishes in relation to the Opava region (Silesia).