A 2022

Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Název česky

Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Název anglicky

Four Seasons. Autumn. Experience tasting in the castle style.

Autoři

KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Markéta KOUŘILOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Monika HORSÁKOVÁ (203 Česká republika, domácí)

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Audiovizuální tvorba

Obor

60100 6.1 History and Archaeology

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Kód RIV

RIV/47813059:19240/22:A0001047

Organizační jednotka

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Klíčová slova česky

Gastronomie; kulinární kultura; Opavsko

Klíčová slova anglicky

Gastronomy; culinary culture; Opava region

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 6. 4. 2023 17:27, Mgr. Monika Horsáková, Ph.D.

Anotace

V originále

Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (podzimních) aristokratických pokrmů ve vztahu k Opavsku (Slezsko)

Anglicky

The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (autumn) aristocratic dishes in relation to the Opava region (Silesia).