2022
Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁZákladní údaje
Originální název
Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název česky
Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název anglicky
Four Seasons. Autumn. Experience tasting in the castle style.
Autoři
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Markéta KOUŘILOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Monika HORSÁKOVÁ (203 Česká republika, domácí)
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Audiovizuální tvorba
Obor
60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Kód RIV
RIV/47813059:19240/22:A0001047
Organizační jednotka
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky
Gastronomie; kulinární kultura; Opavsko
Klíčová slova anglicky
Gastronomy; culinary culture; Opava region
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 6. 4. 2023 17:27, Mgr. Monika Horsáková, Ph.D.
V originále
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (podzimních) aristokratických pokrmů ve vztahu k Opavsku (Slezsko)
Anglicky
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (autumn) aristocratic dishes in relation to the Opava region (Silesia).