KORBELÁŘOVÁ, Irena. Česká kuchyně: národní, nebo jen "naše"? (Czech cuisine: national or just "ours"?). Revue Prostor. Praha: Spolek pro vydávání revue Prostor, 2022, vol. 39, No 117, p. 50-55. ISSN 0862-7045.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Česká kuchyně: národní, nebo jen "naše"?
Name in Czech Česká kuchyně: národní, nebo jen "naše"?
Name (in English) Czech cuisine: national or just "ours"?
Authors KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution).
Edition Revue Prostor, Praha, Spolek pro vydávání revue Prostor, 2022, 0862-7045.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 60101 History
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
RIV identification code RIV/47813059:19240/22:A0001050
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech) České země; kulinární kultura; gastronomie
Keywords in English Czech Lands; culinary culture; gastronomy
Tags Reviewed
Changed by Changed by: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Changed: 15/1/2023 20:20.
Abstract
Úvaha nad podstatou tak zvané české kuchyně, původem a historickými a sociálními kořeny pokrmů, které ji tvoří.
Abstract (in English)
Reflection on the essence of the so-called Czech cuisine, the origin and historical and social roots of the dishes that make it up.
PrintDisplayed: 5/5/2024 07:20