Detailed Information on Publication Record
2023
Rybí kuchyně. Tradice a moderní inspirace pro domácí zážitkové vaření
KORBELÁŘOVÁ, Irena, Radmila DLUHOŠOVÁ and Martina BARTOŇOVÁBasic information
Original name
Rybí kuchyně. Tradice a moderní inspirace pro domácí zážitkové vaření
Name in Czech
Rybí kuchyně. Tradice a moderní inspirace pro domácí zážitkové vaření
Name (in English)
Fish cuisine. Tradition and modern inspiration for private experience cooking
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Radmila DLUHOŠOVÁ (203 Czech Republic) and Martina BARTOŇOVÁ (203 Czech Republic)
Edition
2023
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/47813059:19240/23:A0001273
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
historie; kulinární dědictví; ryby
Keywords in English
history; culinary heritage; fish
Změněno: 20/1/2024 17:50, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Workshop určený odborné a laické veřejnosti a studentům prezentoval aktuální výsledky vědeckého interdisciplinárního výzkumu kulinární kultury na příkladu vybraných rybích pokrmů napříč historickýcmi epochami; teroretická část byla doplněna ukázkami experimentální retrogastronomie.
In English
The workshop intended for professional and general public and students presented the current results of scientific interdisciplinary research of culinary culture on the example of selected fish dishes across historical periods; the theoretical part was complemented by examples of experimental retrogastronomy.